Azok a villanykapcsolók...

Az előző otthonunkban a falak fehérek voltak és emlékszem hogy egy év alatt a kis gyermekkezek a villanykapcsoló körül szépen beszürkítették a falat. Ahogy nőttek egyre jobban felérték a kapcsolókat, de addig sokszor lecsúszott a kis kezük ezért aztán éppen mikor kezet mosni indultak kis mancsos kezekkel... nos értitek. De hát nem lehet évente festeni.. Vagy csak azt fessem le évente? Gondolkodóba ejtett a dolog.

Na aztán elköltöztünk, egy nagyobba (ami még mindig kicsi..) és akkor ott voltak a villanykapcsolók.. Mit csináljak veletek kapcsolók. Hát eszembe jutott, hogy körbefestem őket sötétebb festékkel. Nagyon természet színeivel van a lakás kifestve, és a barna festék pont beleillett a dizájnba. Hát lett mindenféle minta ami csak eszembe jutott. Ajánlom mindenkinek, akinek gyereke van azért akinek meg nincs annak meg azért mert amúgy hihetetlen jól néz ki! 

 

A villanykapcsoló tokját is ki lehet cserélni merészebbeknek olyan színre amivel körbefestitek. Nálunk fekete volt, így én nem cserélgettem. A képen egy stilizált napocska látható.