D vitamin pótlás

Télen nagyon fontos a D-vitamin pótlása, főleg gyerekeknél. Van nagyon sokféle D-vitamin forgalomban, de nem mindegy milyet választunk. Nem szeretek bogyókat szedni, így aztán más megoldás után kellett néznem. A babának sem lehet bogyós megoldást adni, ezért aztán folyékony D-vitamin forrást kerestem. 

A szintetikus és természetesen előállított készítmények közül az utóbbi sokkal jobb, mert hát még is közvetlenül valami olyanból készül ami maga is megtalálható a természetben. A szintetikus azt jeleni hogy egy az egyben egy laborban készül és semmi természetes nincs benne. Bővebben a multivitaminok oldalán olvashattok a szintetikus témáról. Válasszunk tehát természetes úton előállított készítményt, ezt nv-d3_0.jpgmég Szent Györgyi Albert is megmondta a C-vitamin kapcsán.

D-vitaminból az egyik ilyen a Synergy Tech által előállított D3-vitamin névre hallgató készítmény. Ez idézem:  "a birkagyapjúból kíméletes eljárással kivont természetes D3-vitamin egy fölszívódást segítő kókusz- és pálmaolaj-kivonatban van oldva, semmi adalékanyagot, mesterséges édesítőt és ízesítőt nem tartalmaz. Kizárólag természetes alapanyagokból." 

Megbízható forrásból szerezzük be, az ára 2500-3500 Ft körül mozog, de ez bőven elég egy télre. A gyerekeknek is pótoljuk, de emlékezzünk, hogy a gyereket nevelni kell valakinek ezért mi is szedjük bátran!