Az újjászülető kenyér

Nem tudom ki hogy van vele, de időnként nagyon unom a szendvics vacsorát/reggelit. Gondolkoztam mit lehetne kitalálni, hogy feldobjuk. Egyszer csak eszembe jutott, hogy kockázzuk fel és úgy pirítsuk meg. Nagy serpenyőben vagy wokban, kinek mi van otthon, a lényeg hogy magas falú legyen. Aljára kókuszzsírt szoktunk tenni, de szerintem mehet sima, vagy olaj, vagy vaj, ki mit szeret. A lényeg hogy fel kell forrósítani a zsiradékot és rádobni a kockákat. Addig pirítani amit finom illata lesz, kicsit megpirul mint a pirítós. Aztán én szoktam fűszerezni. Vannak kis tégelyekben előre bekevert fűszerek, csak kiválasztom mihez van kedvem és két kiskanállal teszek rá. Még egy percig pirítom és kész is. Darabokra vágott zöldséggel szoktuk enni, de ennek millió variációja lehet. Akár virslivel, sajttal szórva ( a végén), kolbásszal, szezámmaggal....  Érdemes kipróbálni mert nagyon finom és a gyerekek is szeretik, akár vacsorára akár reggelire nagyon jó.